קסיס- מקליפורניה ליפו: להכין ולטעום את הביס המושלם

מפגש עם איילת פרי – השפית שמאחורי מסעדת קסיס. אחרי שנים בקליפורניה, פרי חזרה ליפו ומספרת בפתיחות על האתגרים, הקשיים והאהבה למקצוע. במפגש מול הים נלמד להכין פלאט ברד יפואי – הגרסה של איילת לפיתה מקומית עם דגים נאים, בצלים, עשבי תיבול, יוגורט וזעתר. שילוב של טעמים מקומיים עם חומרי גלם איכותיים שיוצרים את הביס המושלם

  • שם בית העסק מסעדת קסיס
  • כתובת : קדרון 44 תל אביב יפו
  • מעל גיל 18
  • לא כשר
1. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני מועד הסיור, וזאת בימים א'-ה', בימי חול בלבד. באחריות הלקוח לוודא כי הודעת הביטול התקבלה. 2. יציאת הסיור מותנית במינימום נרשמים. 3. ייתכנו שינויים בשל תנאי מזג אוויר. 4. ניתן לבצע התאמות נגישות לסיור, בתיאום מראש. 5. תשלח הודעת sms תזכורת יום לפני הסיור. 6. ט.ל.ח

למידע נוסף: 03-5166188 | tourism@mail.tel-aviv.gov.il

קרדיט צילום: גיא יחיאלי

סיורים נוספים שיכולים לעניין אותך:

איך אפשר לעזור לך?