לחם אביגיל- wild seeds – מחיטת בר לכיכר לחם טרייה

ניפגש סביב שולחן העבודה של מאפייה שכונתית. כזו שמייצרת לחם כמו פעם, בתהליך טבעי ובתנועה איטית. נדבר על מחמצת , על מה שבין גרעין החיטה לכיכר . על חקלאות טבעית ומודרנית, תרבויות שונות של חיטה ולחם וגם קצת על מתכונים מסורתיים, המהפכה התעשייתית והקשר בינם לבין לחם אישי. חוויה של ריחות, טעמים וזיכרונות, עם שלושה חומרי גלם בלבד: קמח מים ומלח. נכבד אתכם בכוס יין של יקב סוסון ים, שמן זית של משק קדשאי, טחינה אתיופית של נהרות שם ומגוון לחמים ומאפים טעימים.

  • שם בית העסק: לחם אביגיל
  • כתובת: יהודה הימית 33 תל אביב יפו .
  • כשר ללא תעודה.

 

1. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני מועד הסיור, וזאת בימים א'-ה', בימי חול בלבד. באחריות הלקוח לוודא כי הודעת הביטול התקבלה. 2. יציאת הסיור מותנית במינימום נרשמים. 3. ייתכנו שינויים בשל תנאי מזג אוויר. 4. ניתן לבצע התאמות נגישות לסיור, בתיאום מראש. 5. תשלח הודעת sms תזכורת יום לפני הסיור. 6. ט.ל.ח

למידע נוסף: 03-5166188 | tourism@mail.tel-aviv.gov.il

קרדיט צילום: לחם אביגיל

סיורים נוספים שיכולים לעניין אותך:

איך אפשר לעזור לך?