ניפגש סביב שולחן העבודה של מאפייה שכונתית. כזו שמייצרת לחם כמו פעם, בתהליך טבעי ובתנועה איטית. נדבר על מחמצת , על מה שבין גרעין החיטה לכיכר . על חקלאות טבעית ומודרנית, תרבויות שונות של חיטה ולחם וגם קצת על מתכונים מסורתיים, המהפכה התעשייתית והקשר בינם לבין לחם אישי. חוויה של ריחות, טעמים וזיכרונות, עם שלושה חומרי גלם בלבד: קמח מים ומלח. נכבד אתכם בכוס יין של יקב סוסון ים, שמן זית של משק קדשאי, טחינה אתיופית של נהרות שם ומגוון לחמים ומאפים טעימים.
- שם בית העסק: לחם אביגיל
- כתובת: יהודה הימית 33 תל אביב יפו .
- כשר ללא תעודה.