יאפא כנאפה – מתוק ומרגש: איך מכינים את הכנאפה הכי טובה בעיר?

מפגש מיוחד ומרגש עם שאחדה ופרח, הבעלים של יאפא כנאפה, שגדלו ביפו וחיים בה. הם יספרו את סיפור הסינדרלה האישי שלהם ואת סיפורו של הקינוח האהוב והעסק שהקימו, שהפך בין לילה למוקד עלייה לרגל לחובבי הכנאפה בסגנון טורקי. הכנאפה של יאפא היא כנאפה אישית צלויה על אש חיה, על הג'יבנה הלוהטת מוסיפים גלידת שמנת. בסדנה מעשית תוכלו ללמוד איך מכינים את הפלא המתוק הזה, אז בואו, הלב רוצה כנאפה!

  • שם בית העסק : יאפא כנאפה
  • כתובת: בית אשל 12 תל אביב יפו
  • ההשתתפות מעל גיל  18
1. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני מועד הסיור, וזאת בימים א'-ה', בימי חול בלבד. באחריות הלקוח לוודא כי הודעת הביטול התקבלה. 2. יציאת הסיור מותנית במינימום נרשמים. 3. ייתכנו שינויים בשל תנאי מזג אוויר. 4. ניתן לבצע התאמות נגישות לסיור, בתיאום מראש. 5. תשלח הודעת sms תזכורת יום לפני הסיור. 6. ט.ל.ח

למידע נוסף: 03-5166188 | tourism@mail.tel-aviv.gov.il

קרדיט צילום: David moyalm

סיורים נוספים שיכולים לעניין אותך:

איך אפשר לעזור לך?