סיור במתחם טחנת הקמח ההיסטורית, הפועלת כבר כ-80 שנה. בואו להכיר את ההיסטוריה של המקום, לבקר בקומת הייצור ובמחלקת האריזה ולצלול אל עולמו המרתק של חומר הגלם הבסיסי במטבח שלנו. בסיור נשמע על עולם החיטה, הקמח ותהליך הטחינה, נכיר סוגי קמחים, נבין מה הופך כל קמח לייחודי וכיצד משפיע תהליך הטחינה על הערכים, הטעם והמרקם.
- במהלך הסיור מכונות הטחינה פועלות – לא תתאפשר כניסה למי שעלול להיפגע בריאותית מרעש ואבק.
- אין לגעת או להתקרב למכונות
- אין נגישות לבעלי מוגבלות בתנועה
- שם בית העסק: טחנת קמח בר רב
- כתובת: בן צבי 24 תל אביב יפו
- כשר
- מעל גיל 16