הצטרפו אלינו לחוויה שכולה זיכרונות, משפחה וטעמים. מפגש עם הרבה רגש ואוכל טוב בו תשמעו את הסיפור המשפחתי של המסעדה הוותיקה. נצלול אל סודות המטבח, ואל מתכונים קלאסיים ומנות שורשיות שעברו מדור לדור . במפגש תלמדו את שלבי ההכנה של שניים מהמאכלים הכי אהובים מהמטבח הטריפוליטאי: הצ'רשי – תבשיל דלעת פיקנטי ברוטב עשיר, והמפרום – תפוח אדמה ממולא בבשר טחון. בסיום המפגש תוגש ארוחה טריפולטאית אסלית, כי אוכל טוב אוכלים יחד.
- שם בית העסק: גואטה
- כתובת: שדרות ירושלים 6 תל אביב יפו
- כשר