אטליז זלמן בשרים: הנתח המושלם – מפגש חובה לכל חובב בשר

איך מזהים את חלקי הבשר השונים וכיצד מפיקים מהם את המיטב במטבח? מה הן הטכניקות מדויקות לפירוק בשר? ומה מסתתר בכל חלק? הקצב משה זלמן, דור שלישי למשפחת קצבים, מזמין אתכם להדרכה והדגמה של פירוק נתחי בשר אחוריים וקדמיים במפעל האטליז. מפגש חובה לכל חובב בשר, שייערך בליווי  יין משובח ונתחי בשר נא. לא לבעלי לב חלש!

  • שם בית העסק: אטליז זלמן בשרים
  • כתובת: בן זומא 1 תל אביב יפו מס משתתפים 10
  • כשר ללא תעודה
1. ניתן לבטל עד 48 שעות לפני מועד הסיור, וזאת בימים א'-ה', בימי חול בלבד. באחריות הלקוח לוודא כי הודעת הביטול התקבלה. 2. יציאת הסיור מותנית במינימום נרשמים. 3. ייתכנו שינויים בשל תנאי מזג אוויר. 4. ניתן לבצע התאמות נגישות לסיור, בתיאום מראש. 5. תשלח הודעת sms תזכורת יום לפני הסיור. 6. ט.ל.ח

למידע נוסף: 03-5166188 | tourism@mail.tel-aviv.gov.il

קרדיט צילום: אלון קרישנר

סיורים נוספים שיכולים לעניין אותך:

איך אפשר לעזור לך?