שניט בירה ופיצה מזמינים אתכם ואתכן למסע בין בירות קראפט טעימות במיוחד. בואו ללמוד על ההבדלים בין בירה רגילה לבירה קראפט, להכיר את הליך הכנת הבירה, לנסות בירה בשלבי תסיסה שונים וכמובן...
בואו להעניק חיים חדשים לכלי אוכל, בסדנה ייחודית שתתקיים בחלל אינטימי ביפו העתיקה. בסדנה תבחרו כלי – ממגוון כלים שנאספו בקפידה בשוק הפשפשים – תיצקו לתוכו שעווה וריחות מבוססי...
פעמיים בשנה בלבד, בעיד אל פיטר ובחג הקורבן, נאפות העוגיות המיוחדות והחגיגיות הללו: כעכ מצרי וכעכ עם שעעאן (كعك مصري, كعك بالشعان). המתכון עובר מאם לבת, כך גם דרך ההכנה המסורתית. זוהי...
איך נהפוך פירות טריים לליקרים אלכוהולים ביתיים? בואו לגלות בסדנה מעשית, מלאת ידע והשראה, טעמים וניחוחות. בסדנה נכיר את התהליך המדויק שבסופו מתקבל ליקר עדין ומלא אופי ונכין גם לימונצ'לו...
מפגש יין וגבינות עם הסומליה של הגפן .מסע ייחודי בין יינות ישראליים מכל רחבי הארץ. במפגש נגלה מה זה בלנד, יין זני ויישון בחבית, נבין מה זה טרואר ואיך כל החלטה משפיעה על טעמו של היין....
מפגש יין וגבינות עם הסומליה של הגפן .מסע ייחודי בין יינות ישראליים מכל רחבי הארץ. מפגש נגלה מה זה בלנד, יין זני ויישון בחבית, נבין מה זה טרואר ואיך כל החלטה משפיעה על טעמו של היין....
מפגש יין וגבינות עם הסומליה של הגפן .מסע ייחודי בין יינות ישראליים מכל רחבי הארץ. במפגש נגלה מה זה בלנד, יין זני ויישון בחבית, נבין מה זה טרואר ואיך כל החלטה משפיעה על טעמו של היין....
בואו לסדנת התססות חווייתית בדלי אלהמברה – חלל סדנאות ייחודי שהוא גם מעדניה שמקפידה על חומרי גלם מקומיים ואיכותיים. בסדנה תלמדו טכניקות לשימור מזון ולהעשרת המטבח הביתי, בליווי...
הדיי עפאים מגיע עם היין החדש שלו, מהכרם שבעמק האלה, לשיחה על החיים והשדה, על פחד ואהבה ועל הבחירה בחיים עם ולצד הטבע. מפגש שבו נטעם מהיינות שייצר עפאים לצד מנות ממטבח המשק ונמשיך לחגיגה...
בואו לגלות עולם חדש של טעמים ובריאות: סדנה מיוחדת עם טל דדון שבה נבשל, נתסיס, נטעם ונלמד איך להשתמש בחומרי גלם מפתיעים. נכיר תזונה בהשראת האיורוודה ורפואת הרמב"ם, נשלב בין אלמנטים...
מדוע יש יינות שעולים אלפי דולרים ויותר? האם ניתן לייצר יין לבן מענבים אדומים? מהיכן מגיע מנהג השקת הכוסות? ומה מומלץ לאכול לצד יין אדום? מפגש מרתק ומעשיר שעוסק בהיסטוריה, הגיאוגרפיה...
חלמתם להכין פחזניות קרמבל כמו בקונדיטוריה צרפתית? עכשיו זה קורה ביפו! הצטרפו אלינו לסדנה מתוקה במיוחד שבה נלמד להכין בצק רבוך, אוורירי ופריך, ממנו נכין פחזניות זהובות ואלגנטיות במילוי...
מה קורה מאחורי דלתות המטבח של מלון? איך מתמודדים עם בלת"מים ושינויים בשגרת האירוח? איך מתכננים תפריט תוך הקפדה על רמה קולינרית גבוהה? סיור משגע במלון הבוטיק מרקט האוס, שבמהלכו...
הצטרפו אלינו לחוויה שכולה זיכרונות, משפחה וטעמים. מפגש עם הרבה רגש ואוכל טוב בו תשמעו את הסיפור המשפחתי של המסעדה הוותיקה. נצלול אל סודות המטבח, ואל מתכונים קלאסיים ומנות שורשיות שעברו...
בואו להכיר את עולם המיקסולוגיה בסדנת קוקטיילים ייחודית, שתיפתח בהסבר על חיבור ואיזון בין צבעים, ריחות וטעמים, ותמשיך עם הכנת 4 קוקטיילים צבעוניים בהנחיית מיקסולוג מקצועי. בסדנה נכין...
מפגש מיוחד ומרגש עם שאחדה ופרח, הבעלים של יאפא כנאפה, שגדלו ביפו וחיים בה. הם יספרו את סיפור הסינדרלה האישי שלהם ואת סיפורו של הקינוח האהוב והעסק שהקימו, שהפך בין לילה למוקד עלייה לרגל...
בואו לסדנת התססות חווייתית בדלי אלהמברה – חלל סדנאות ייחודי שהוא גם מעדניה שמקפידה על חומרי גלם מקומיים ואיכותיים. בסדנה תלמדו טכניקות לשימור מזון ולהעשרת המטבח הביתי, בליווי...